Jako by ses vařila ve mě -
jako bys byla mou horkou krví
Poznal jsem tě zahalenou ve tmě -
i když jsi nechtěla, byl jsem tůj prvý
Bestiální touhou jsem sežehnul tvou kůži
a z tvého těla vzal si tak povinnou daň -
na chladné tělo jsem ti položil růži
a něžně a s láskou sevřel tvoji dlaň...