já si zas představuji konečně už toho pravého...já už se snad z toho hicu pominu...ovšem báseňka prvotřídní!:-)))
24.08.2011 17:01:00 | střelkyně1
Ehm..kdo na to má nebo kdo na TO MÁ? :-))
Ale máš pravdu na materiálu záleží.
Na materiálu stavitele.
Jestli jest prozkoušen v tahu,tlaku,ohybu a skrutu.
Jestli se nedrolí...
Když pruží,i ze stébélek vybuduje sídlo hodné hnízdění:-))
18.08.2011 14:53:00 | zvířenka
Krásně si to postavěla.. Stavíme i když neumíme, protože musíme či měli bychom nebo chceme... a taky to tak někdy vypadá...
18.08.2011 12:50:00 | E.T.Jane