OČÍSTEC
Peklo
polosvět utrpení
apokalyptické podzemní království
Bože
už tolik
se jich dobrovolně
nebe a tebe zřeklo
aby byli uvrženi
do ohnivého bláznovství
temný zákon podsvětí
jak očistit hříšnou duší
od přežitků světa
a nekonečných pokušení
kde tělo už nežije
ani srdce nebuší
jen ta duše prokletá
uvězněná v nehynoucích plamenech
pekelné mocnosti
dušená ve vlastních šťávách hříchu
zapsaných na pergamenech
krvavou zlostí
nekončící smrt
v řevu a bolesti
žádný zasloužený odchod
z tohoto světa
v klidu
a ani v tichu.
Přečteno 248x
Tipy 19
Poslední tipující: Jiná, Maryje..., hatlapatla, Psavec, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, la loba, Kubino 2
Komentáře (3)
Komentujících (3)