dešťová nálada
Zase mě přepadá
dešťová nálada.
Mám stíny v duši,
když venku prší...
V pláštěnce splínu
si lehnu na koleje..
A jestli hned nepojede vlak,
dojdu si na svařák,
který nerozehřeje
divný chlad beznaděje.
Pak znovu zrozena
odhodím šaty, jak břemena.
Jak mokré závaží,
stejně jen překáží.
A nahá v dešti budu stát.
Smířena. Nechám se zalévat.
Můžeš mi klidně zamávat..
Až někdy přes Tábor
Se budeš vracet...
Zpátky do bačkor.
Přečteno 538x
Tipy 17
Poslední tipující: Pablo Kral, la loba, Žqáry, Houda, Belmon, J sh' T r' k, labuť, CULIKATÁ, tato22, Veru
Komentáře (5)
Komentujících (5)