Incident (=k obrazu=)
Sešli jsme se jak v učebně chemie
ve večerních hodinách
chyběly jen šaty z ananasu
sladce vábivé
zkumavky s knoflíčky
a ticho v propiskách
já bych si to také prověřil!
svítil na mě strážník revolverem
zde nejste vítaný
a s ní nebudeš dýl
hodil okem
o co se tu perem
přemýšlela?
vytěsní kov kovem
když na tržnici na suché rty padla
aby před ním
a psem políbeným sólem
prodala svý rajský
na tváře od divadla?
já..jsem omdlela klopýtla a...
zvadla!
to vám nevěřím!
hučel strážník s duší stroje rezavě
to skřípala v něm láska
svoboda a právník
hlavně poutníky
v poutech..
postavět!
...
soudě...
vy nevíte.....že nejdem se ženami
vedle..
ale že musí jít dál před svými pány
a že musej mít
tváře zahalený!!!
...
a psi! a psi jsou tady nově zakázaný!!!
v duchu jsem utíkal že ona je cizí
tak proč mě s ní dohromady dává
vůbec ji neznám
má snad intervizi
kde předčítají teroristi Korán?
vytěsnil jsem ho bez keců kovem
zlato stouplo v ceně
Jste mi volní sbohem
...
Jste zlodějka nebo..hrajete?
Koupil jsem vám svobodu
Můžete jít......
Já totiž mám srdce navždy zakleté
ne jen kleslo v ceně
sám nevíš jak žít..
nejsem sám..pes mě doprovází
jen jsme tu
jak v zimě..u nás mrazy
vytěsnit je nechceš...
kovy?
nebo tát se táži?
.
Abychom se sešli
jak v učebně chemie ve večerních hodinách
chyběl by jen strážník
kdo se sebou bojuje
jestli stoupne v ceně
zrod a nebo zánik
Komentáře (1)
Komentujících (1)