krásné věty, krásná slova, na vlas stejné světy, vše se opakuje znova a znova
18.08.2011 19:24:00 | whiolet
...ach šumienka,
nebudem Ťa radšej držať
za driek,
vzpršala by si sa mi
v tých bublinkách...
18.08.2011 13:22:00 | džemo
princip vyšších soukolí
nepochopí kdokoli
jsou to kola
nad koly
tam volí
se
co zabolí
co polechtá
co rozchechtá
-
co nikoli
a svět je vážně plnej hezkých obalů s pouhou mimikrou myšlenek
tahle báseň k nim nepatří
18.08.2011 13:22:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Mechanika krásná věda je,
však pozor kam nos strčíš,
soukolí snadno člověka semele
a nevadí mu ani lidské kosti.
Že národ jsme mi snobů
je pravda dozajista
zpíval o tom již Werich
a elegance v tom nemá místa.
18.08.2011 13:00:00 | kasparoza
Ta..hle je ... skvělá :) A ještě..No, holt, kdo umí, umí..i být zdrojem inspirace :)
18.08.2011 11:23:00 | Hazentla