Poslední
Má vlasy jako ty. Proto s ní spím.
Ne, nemiluju ji.
Z parníku zní harmonika
a Vltava se za soumraku tříští o hradbu náplavky.
Dotýkám se neznáma, kudy jsem prošel už stokrát.
Uvnitř se probouzí myšlenky o cestách a křižovatkách.
Ode mě k tobě
a ke mě od tebe.
Jestli jednou zjistíš,
žes měla jít se mnou,
prosím,
nech si to pro sebe.
.
Přečteno 351x
Tipy 31
Poslední tipující: Jan Voralberg, chci_uverit, hatlapatla, Jajas, Gabrielle, Stoneman, James Libustka, Findë, la loba, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)