V síni
V ovzduší kávy zkratoval se
žalobce -
padl na podlahu,
pohled do žlutého prázdna nehybného vzduchu
- porota přihlížela,
soudce spal,
kat byl pod přísahou.
Lidsky milý tikot času
kolem tikal,
rozbíjel roky odsouzených
těžkými polibky.
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)