Kulisa
Nebyla nic než kulisou svých slz.
Minulá včera, nepřítomná dnes,
zasněná směrem k zítřku.
Zapomínala své úsměvy na oprýskanýh zdech,
které měla minout bez povšimnutí.
Četla jen špatné zprávy
a jejich popel si sypala do vlasů.
A já blázen ji vždycky miloval.
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Eliss94, tato22, jitka.svobodova, E.T.Jane, CULIKATÁ
Komentáře (0)