Cukrárna zmizelých
Anotace: připravovaná ochutnávka...
Kolem zrezlých vrat,
podél staré lavičky
chodí dnes a denně
zmalované babičky.
Spěchaj rozrušeně
objednat si rakvičky.
O vlakový přejezd,
přes výčepní stůl
klopítaj muži mdlí,
stářím posedlí.
Mluví unaveně,
kupují jim věnečky
a hrobník majíc kšeft
jim kondoluje.
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Any 4, Lamorte, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)