králík načesneku
Anotace: ... upíři na stráž!
toto dílo jsem od hlavy až k patě natřel..
česnekem!
tedy nejprve potřebujeme pekáč na králika
a zapojený sporák
nemáme-li sporák nic se neděje
zapojíme oheň
oheň rozděláme a teprve potom nanosíme okolo balvany
pokud rozděláváme oheň na kopci
budou lepšejší placáky
aby se nám to neodvalilo dolů
najdeme sojčí pírko v jehličí
což zdánlivě s králíkem vubec nesouvisí
místo holky u ohňa si připravíme pěkně šťavnatý kus
masa
třeba kus vepřovýho v nouzi špeku
když nemáme ani toto
nevadí
dáme tam hodně vody a dusíme
se vlastně udíme celý údolí až k řece
protože je zrovna nízkej tlak a prší
áháá zapomněli jsme to osolit? solíme přidáme kmín
a teď tak hodinu u ohně čekáme
až se objeví slunečnicový dáme ho tam taky
místo mraků
z oblohy používáteli krém na opalování
pozor! musíte zneutralizovat vůně a ty esence
což nedoporučuji ani velkým množstvím pepře
nebo načančáním veškerého krému na ruce
abychom se u ohně neopálili
protože pak to děsně klouže
ták..
teď si upířím.. a co to?
jestli se ptáte kde je králik
nikde
jestli se ptáte kde je oheň
nikde
a j odjelo pekáčem s česnekem a je taky uplně jinde v zelí
umíš aspoň knedlik, jo!? t t t t t t tt t
Komentáře (7)
Komentujících (4)