Kytka
.
Přišel ke mně ďábel
uprostřed TÉ noci
a mé noční můry
došly zhmotnění
na hlavě měl rohy
v ruce držel cosi
kráčel pořád blíž
to je zlé znamení
Když došel až ke mně
natahoval ruku
to mi z vůle sebralo
poslední hrst sil
on však náhle promluvil
řekl: „Milý kluku
přines jsem ti kytku
za to jak jsi žil.
Málokdo nás v pekle
těšil svými hříchy
tak jak jsi to ty
dělal od mala
a tak přijmi kytku
jako naše díky
ty jsi jeden z důvodů
proč Zlo vyhrává!“
.
Přečteno 784x
Tipy 76
Poslední tipující: ewon, zaba.zuzla, Radhuza, hauskaa, poustevník Jirka, Veru, ECHO PARAZIT, Quigleika, Kett, Azure angel, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)