Jak na lochnesce
Anotace: život je prostě změna...
Tak nahoru a dolů
tak životem se probíjím
a každý z mých bolů
šťastnou chvílí přebíjím.
Tak někdy je smutno
a někdy přímo do ouvej
avšak stále je nutno
nepropadnout v beznaděj.
Ač mnoho dní žití za sebou mám
přec nemám na to licenci
vše si musím prožít sám
a čekat jak skončí den po noci.
Ale o tom přeci život je
že je třeba ho prožívat
a pěstovat si naděje
a tak každý den si užívat.
vladyka 08 11
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)