Zkus si vydělávat básněním pro roztoužené turistky, jen bys tam měl být radši sám. Manželky obyčejně nechápou, o co jde. A když chápou, je to ještě horší! :o))
21.08.2011 01:58:00 | Zasr. romantik
Měj se moc krásně, hezky si užij horských velikánův, a pozor na divomužíky a divoženky, prý se jich letos spousta urodila! :-)
20.08.2011 00:29:00 | divoska_jaja
Pozdravuj Krkonoše i Krakonoše Psavečku:-))a dávej na sebe pozor a odpočatý se nám vrať:-))).
19.08.2011 22:01:00 | CULIKATÁ