Hele, teď jsem uvařila fakt vynikající špagety - snad už si dal hladu vale, ale - nebyla by tu bez něho Tvoje skvělá báseň.
09.09.2011 20:04:00 | Elisha
Jen ti chci říct - teda napsat, že tvoje díla mi přijdou vážně hodně originální; co jsem přečetl, je podle mě hodně dobré, jen tak dál...dal jsem tě do oblíbených, tak snad přečtu i něco staršího.
23.08.2011 20:27:00 | bez nápadu na přezdívku...
Drobek s drobkem ubírají
jen boháči se dobře nají
opasky utahovat chudým dobře znají
však s prázdným žaludkem sny se zdají
bez tíhy na duši:)
To jsem se zase rozbreptala-z hladu:)
20.08.2011 10:44:00 | CULIKATÁ