Anotace: Je-li můj příspěvek čten více jak 9x, oslavuji to přípitkem. Vaším nezájmem se nestanu alkoholikem. Děkuji!
Sbírka: ŽÁRLIVOST
Culikatá, děkuji! S alkoholem je to víceméně jen jakýsi
pokus - obrat. Bečičku čistého alkoholu, který jsem za svůj dlouhý život vypil, dnes bych jistě neunesl, ale před sebou hravě kutálel. To mne, jako rodilého Moravského Slováka, nectí. Zdravím!
22.08.2011 17:47:00 | RU 82