Aha, tak to je fajn
Anotace: to jsou ty prazvláštní pocity....
Se zavřenýma očima
Vzpomínám, když jsem věřila.
Že věci se nedějí jen tak
A pak zničehonic se rozbrečel mrak.
A když své slzy zapletl
Do vlasů dívce s mašlí
Její život tak popletl
Že dnes neví, kde by ji našli
Ztracená ve svých myšlenkách
Dychtíc po odpovědích – naříká
A z vlasů zlatých vyplétá
Prokletí slz mračích
-
Ale strach se v očích jejích zračí
-
Stále.
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: honnnzik, tato22, CULIKATÁ, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)