Výhody
Je to jako výzva v tvojí tváři
Což mi stačí, abych zase usla na polštáři
A rozhodila si vlasy – všude kolem
Byla tu s tebou – však znáš ten pojem
Tak odcházet a vracet se často
A pak nevědět jak tohle začlo
Jsme totiž přátelé s výhodami
Ale také s dohodami
Nevadí – jednoho dne najdu někoho, jako jsi ty
A už mi nebudou bránit žádné limity
Ale teď, pro tyto chvíle
Přijď zase zpět – vždyť jsi můj přítel -
- s výhodami
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, Holka z davu, James Libustka, tato22, jondys
Komentáře (1)
Komentujících (1)