Pro Nikolku
Anotace: Pro zenu, ktera ma v mem srdci vzlastni misto :-)
Poznal jsem dívku,
skvělou a milou,
podobá se jemnému kvitku,
jemnému a sametovému.
Její jmeno Nikolka je,
s ní mé srdce vždy pookřeje,
v duši i tělem krásná,
prostě vyjímečná a dokonalá.
Znamená pro me hodně,
proto pro ni skladám tohle,
ikdyž ona o mě hodně ví,
mozná i ta sluvka usměvem ocení.
To je pro tebe Nikolko, mám tě moc ze srdíčka rád :-*
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Agniezka, Nikolka
Komentáře (1)
Komentujících (1)