Z POCITU STRACHU
Z pocitu strachu se dělá husí kůže
Střelnej prach čpí a kdopak za to může
Vedeme válku do který nám nic není
Přichází Amerika a s ní utrpení
Zničili svou zem vybili indiány
Došli až sem a hrajou si na pány
Chtěj vládnout všem a smrtka zuby cení
Přichází Amerika a s ní utrpení
Na Japonsko spadla první atomovka
Ve Vietnamu napalm a Svět je jejich loutka
S iluzí pravdy co myšlení ti změní
Přichází Amerika a s ní utrpení
Vyberou si stát kde něco se jim líbí
Potom začnou lhát že neplní co slíbil
Vyhlásí mu válku prej jiný cesty není
Přichází Amerika a s ní utrpení
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: wrest14, labuť, casla, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)