Anotace: ...
od rána do večera
jehlice smrků pletou
jedno je která!
skončilo léto
a smyčky jemných oček
koukají
jak je svět rozvrkočen
potají...
08.09.2011 09:32:00 | šuměnka
znám mlynáře od mlčení
úroky zatěžklý pás
i polobohy, co se mýlí
v letech nadřazených snění
kdy slovo pravda skryje máz,
:
kde, mlynáři, kde jsme byli?
***
Jiří
05.09.2011 16:25:00 | j.c.
Až druhá vlna odkryla,
z čeho jest utkán tento text,
a pustil jsem si od Kryla
písně, v nichž ruka zvedá pěst...
Teprv až palba kamaril
sňala mi brýle mámení,
já uviděl hned, kam až zryl
pán soudruh v lačném "pábení".
Že věčný je jen boží čas,
nikoliv ten náš na Zemi,
semlely mlýny mrazu hlas...
A hned snáz vám i snáze mi.
21.08.2011 02:20:00 | Špáďa