Blue Dangerous Hill
Anotace: j, kde ty borůvkové časy jsou..
Nech! Mech - S růžovým know-how
Vyplní se, zdá se mi, vše, co sis přál
Oh, yeah - Oh, yea - Oh, Sarah
Po kůži ti psal borůvky král
Tělo ti vzal. V tobě dýchal.
*
Vítej, lásko, na Blue Dangerous Hill
Cesta je klikatá a ty jsi můj cíl
Pro několik chvil
jsem tebe zkusil
A přišlo, co v sobě dusíš, zachtěla jsi moji duši
Sed - Leh! Šaty hodíš stranou
Mravenci dychtící nás nedostanou
Oh, yeah - Oh, yea - Oh, Sarah
V pokušení! S tebou v lese
zrzavý Rex! Tě unese!
*
Stává se jenom na Blue Dangerous Hill?
Roztoužena voňavá sní v závoji víl
Kdo by tušil,
její uši
mají zlato a to sluší zónám citů, až srdce buší
Keř - Lež! Ty snad chceš být mámou?
Dával ti radu sice jednostrannou
Oh, yeah - Oh, yea - Oh, Sarah
Příliš pozdě! Něco radit
začneme-li spolu řádit
*
Jak bylo tenkrát na Blue Dangerous Hill?
Mých šťastných sedmnáct - to jsem si žil
pro touhy ve snech
Zrychlí se dech
a borůvky jsou pomačkané černovlásky rozcuchané
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: brooklyn, tato22, jondys
Komentáře (1)
Komentujících (1)