Já jsem žárlivá a nijak se tím netajím a když je vše ok tak se ovládám ale jak ne tak je ze mě ďábel:-)))
31.08.2011 13:12:00 | la loba
chytré řeči o tom, že žárlivost je špatná a narcistní jsou žvásty - každý žárlí a velmi dobře tomuhle každý rozumí. mě se nejvíc dotýká (v rámci důvodu žárlivosti)že je "ona" zas šťastná s někým jiným, bez vzpomínek na mě v přibližujícím se orgasmu, netečnost, její animalita a zastřená mysl..to je představa, která způsobuje nervozitu a návaly strachu v břiše (alespoň u mě)
30.08.2011 18:03:00 | 11477