Že by Poděkování

Že by Poděkování

Anotace: jeden z dobrých dnů...

Pohledem vplouvám do Tvých obrazů,
stojím s rozpaženýma rukama, s hlubokým nádechem
a se zavřenýma očima.
Stávám se jedním z tahů v Tvých obrazech.

Nadechnu se znovu a znovu
otevřu oči a kolem mě dokola Tvé obrazy
plné krásy a energie.

Tvá Kladina, jeřabiny, kaštany, ptáci...
Svým pohledem vstupuji do Tvých obrazů
je tu krásně v té Tvé Staré Říši.

Čtu verše Tvých básní
které obrazy doplňují.
Znovu se nadechnu, snažím se vnímat každý detail
v Tvých obrazech
a uchovat ho ve své hlavě
a aby v mé duši zůstala kousek Tvé energie.

Delší chvíli, však stojím u Adventu
bordel v duši si teď asi neuklidím.
Čistím si hlavu tady v Telči,
to je to, co nyní potřebuji....
Autor M3rryMarta Valenová, 21.08.2011
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Magdalena Křenková, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Díky za návštěvu mé výstavy i báseň.

13.09.2011 13:05:00 | Magdalena Křenková

líbí

V Telči se čistí hlava dobře, tam je moc krásně:-))

21.08.2011 08:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel