Táhle, zarputile jeli tu Praze lhát
Táhle, zarputile jeli tu Praze lhát!
I cizopostav chvíle velí: V chvat s opozicí!
USA čile lká. Kleli času
Jób i Bój
do rána, za národ.
Lak Alp do ránka pak národ plakal.
Plazil se sliz Alp
mi za ret, a Tater a zim...
Špína, hle! Lhaní? Pš...!
Přečteno 498x
Tipy 11
Poslední tipující: divoska_jaja, Vladimír P., zenge, Mirka Hedbávná, střelkyně1, Juan Francesco de Faro
Komentáře (2)
Komentujících (2)