Na věčné časy a... jinak nikdy
Anotace: Upravený komentář k Mirce na http://liter.cz/Basne/334778-view.aspx
Teprv až palba kamaril
sňala mi brýle mámení,
já uviděl hned, kam až zryl
pán soudruh v lačném „pábení“.
Že věčný je jen Boží čas,
nikoliv ten náš na Zemi,
semlely mlýny mrazu hlas…
Snáz hned je vám… i snáze mi.
By se mi více odkryla
barva, již halí tento text,
hned jsem si pustil od Kryla
songy, v nichž slova zdvíhaj’ pěst…
Přečteno 325x
Tipy 30
Poslední tipující: divoska_jaja, Vladimír P., Elisha, šuměnka, střelkyně1, synanceia, zenge, hatlapatla, carodejka, James Libustka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)