Ve vodě s alarmy (=k obrazu=)
U Venuše jsou tmavá krásna
oddalující svítání
a červeń pluje v nebi
vzácná
i jitra čistí vyznáním
Chci znát také jednou vítr
u růžolících přiznání
ač svíčky života
mi zbývá mililitr
a z tajícího jasu toulavé tikání
co smím si více přát?
když v očích nízko nad obzorem
barví se listopad ve vodě s alarmy
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, brooklyn, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)