Chybíš mému srdci...
Anotace: nenuťte mě sem něco dávat...
Jsem jako,
káva bez cukru...
Jako,
postel bez peřin...
Pořád mi chybíš,
každým kouskem duše...
A v srdci mám střep,
který vytahuji každou noc....
Jsem,
jako šílený kojot...
Co při setmění,
žene se do dalšího průšvihu....
A tvojí tvář,
vidím ve sklence vína....
A je,
tak strašně vážná....
Ne!
Nedokážu se s tím smířit...
Zapálím si cigaretu,
a stejně cítím tvoji vůni....
A v radiu,
hrají pořád tu stejnou píseň...
O tom,
jak moc chybíš mému srdci....
Přečteno 349x
Tipy 24
Poslední tipující: chicacheca, CRASH, Jiná, modrá..., Nikotin, Zasr. romantik, hašlerka, Eva:-), ECHO PARAZIT, o5ja, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)