Rozjímaní
kopečky něhy držím v dlani
ty pocity tě ochrání
mám jedno přání
tak jako včera,tak jako v loni
milovat tě bez pozvání
to srdce se ti lásko klaní
není jen pocit,není zdání
to krása hlásí příchod zbraní
to noční vlání
ROZJÍMANÍ.
Přečteno 274x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, zenge, la loba, Květka Š., Lada 2, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)