Šelest podzimu
Anotace: Když dny letí pro někoho příliš pomalu a rozhodne se to nadobro změnit.
Stojím,
čekám na větrnné řádky,
co vanou odjinud.
Zachytím pohled,
dotek patřící stříbrnným křídlům,
ukrytým ve tmě.
Vidí let,
a pád zkroušeného ptáka,
co šelestí křídly naprázdno.
Kráčím dál,
ač nevidím konec lávky,
stáčící se směrem zpět.
Naprázdno sleduji,
všemocnou oblohu z vln,
do které spadlo pírko podzimu.
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)