PŘEMÝŠLÍM
Tiše sedím v pokoji,
jen tak koukám z okna.
A přemýšlím nad obsahem,
těch pár moudrých vět.
Nezapomeň na úsměv.
Vnímej hlas svého srdce.
Využij dne.
A pamatuj na smrt.
Tak tiše sedím v pokoji,
zase koukám z okna.
A přemýšlím nad obsahem,
těch pár moudrých vět.
Když se budu usmívat,
svět bude o to hezčí.
Pak můžu svému srdci naslouchat
a o to budu šťastnější.
Jakmile si vychutnám svůj den,
o to budu bohatší.
Pak i smrt bude jen,
další přechod v mém žití.
Přečteno 448x
Tipy 34
Poslední tipující: René Vulkán, Bíša, CORONATION, hatlapatla, Stoneman, Radek.oslov.Šafárik, Pevya, WAYWARD, Psavec, NikitaNikaT., ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)