Těšilo mě

Těšilo mě

Anotace: vyjádření útržkovitých myšlenek, sloky na sebe nenavazují záměrně

trápilo mě, že podržels mě nad věcí
mrzelo mě, že mě nikdy nerozbrečíš
teď přede mnou už neklečíš
a nesevřeš mě v náručí
už nemluvíme bez řeči
...
nechtěla jsem NÁS zachovat
jen sama sebe milovat
třebaže's mě měl vážně rád
těšilo mě tě zraňovat
...
spojení určitými orgány
však odloučená srdce
tak sbohem, pane Neznámý,
chci držet jiné "ruce"
těšilo mě
Autor kaaamiiii, 21.08.2011
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Traste
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí