Anděl
Anotace: Při světle svíčky pod hvězdnou oblohou sedím... Co tam dělám tak osamocen? To vážně nevím...
Hvězdy si na nebi
Hoří svým plamenem
Já sedím a píši
Už trochu unaven
Divné zvuky z lesa
Mi nenahání strach
I když dnes se nemusí
Bát jen ten kdo vrah
Na zdi za mnou tančí
Stíny vrhané svící
Kočka běží přes cestu
Jinak město spící
A jak tady sedím
Úplně sám
Oči mám zavřeny
O Tobě přemítám
Tichý zvuk perutí
Rozvíří vzduch
Pak netušen zmizíš
Jako starý duch…
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Pétík, CULIKATÁ
Komentáře (0)