Mému hvězdáři
V souhvězdí mých řas se ztrácíš celý celičký...
po skráních Ti vzrušením třepotají kapičky..
Kapičky potu,slz a vášně
z mých řas v tu chvíli zbyly pouhé třásně...
Díváš se upřeně do mé mléčné dráhy
a já vím určitě,že Ty jsi ten pravý..
Ten hvězdář,snílek, fantasta
ten chlapík s duší kluka..
pojď půjdem spolu ke hvězdám...tady je má ruka...
Přečteno 372x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)