Polibek věčného
Lidé, pravda a zas pravda,
kolem toho na tisíce,
podlaha už sto let zvadlá,
ješitnost a stále zhaslá svíce.
Cloumaje větrem o stěny,
nárazy vskutku umělý,
navždy budeme za stěny,
nevyjímaje svý jistý.
Nelehko brát to nevšedně,
ač z milosti, či jiné síly,
navždycky nám to zůstane,
pořád jsme bezespor Ti jistí.
Komentáře (0)