V časové nekonečnosti
v bláhovém podvědomí
letiac odtiaľ
nevedno kam
záblesky paprsků
mé slzy znepokojí
a v očiach ničoty
zas obraciam sa sám.
…
Ve tvé blízkosti
vnímám jen mlhavé
podtóny jitra
a v šume vlastných myšlienok
nehanebne hľadám
cítím jak nejisté
jak prchavé je zítra
čo bude zajtra
to v nekonečne badám
…