ÚCTA
Anotace: Jen krátký verš, ku prospěchu všem.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Úcta předsíň k pokoře
Nabádám syna i dceru
úcta je osa charakteru
Co nejvíce úcty k sobě
zplodí více úcty k jiným
Tvrdím, jak já to vidím
Pomohl jsem tím sobě
jistě to prospěje i tobě
Zkusit lze v každém věku
Sobě, jiným ku prospěchu
Přečteno 363x
Tipy 10
Poslední tipující: Elisha, E.T.Jane, CULIKATÁ, jitka.svobodova, Květka Š., danav
Komentáře (2)
Komentujících (2)