Anotace: kdysi jsem někomu slíbila, že ji sem dám, možná si toho ten někdo i všimne, že se zde objevila ...
Tak tohle mě vážně potěšilo..Je dnes takový blbý den a aspoň něco mi ho prosvětlilo :-) Ikdyž je to hloupost, víš já v tom vídím něco pro mě osobního..A tak musím říct jen díky!! :-)
22.08.2011 19:51:00 | Madanik