osobní zpověd
zase zpátky v tom starým ?
nevím stejně sem už někým jiným
mám dost velkou zkušenost
už to není vše jen statečnost
ale stejně žiju pořád na hraně
totálně nasračky usínám ve vaně
ale vím že už tolik nesmím
a už ani tolik dětsky nesním
realita je děvka zkurvená
a iluze je náhoda zmatená
prožil sem vrcholy prožily sem pády
o tom je život jinak nemá grády
ale stejně sem pořád zmatenej střelec
co má začátek tam kde je konec
možná sem zvlaštní nebo prostě divnej
ale sem rád že nejsem jako všichni stejnej
mám toho divoký demona uvnitř v sobě
a asi nezapadnu nikdy v žádný době
sem hovado a já to vážně vím
proto se nasledkům svejch činu nedivím
občas si řikám že měl bych zpomalit
a nátlaky okolo nechat se zlomit
však pak si řikám budu radši sám sebou
ikdyž mi za to lidi do hlavy sračky jebou
a nikdy nebudu za dobře s tebou
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: ZENITZERO666, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)