Taková, maková, pro všechny jiná
Anotace: Vlastně o mě, když utíkám do mimoreality.
Jsi taková, maková,
jsi prostě jiná.
Jsi vyvrhel,
jsi toho světa špína.
Nikomu na Tobě nezáleží,
už nikdo Ti nevěří.
Nemáš proč žít,
přestaň konečně snít!
Vždy jsi byla plná lásky,
kam zmizel obraz dokonalé krásky?
Vždy jsi byla v pohodě,
teď už jen s trávou to jde.....
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: efeeez, tato22, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)