V prázdném rámu
představivost je krutá
pro své vítězství
avšak nebyla by ničím
bez poraženého
prázdný rám maluje obraz
vonících očí
bez kontaktů
nehmatatelnost zároveň bolí
obzvlášť když tu je
mezi námi
- skutečná jako stín
dávající možnost
také světlu…
jen jestli vůbec vyjde něco víc
než slunce
krásná tvář a dotyky prstů
jako ovoce v klíně
které voní
přesně jako
oči krásné dívky
jež tu celá je
ale vlastně ještě není…
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, James Libustka, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Nikotin
Komentáře (3)
Komentujících (3)