Hľadám dvere
v mojom svete
a nelituju vteřin
co jinde
na to jsem si ukrad
Neľutujem ani chviľu
strávenú v sebe
"hledej pořádně"
slyšel jsem snad stokrát
...
Len kradmo, zvolna dúfať
som vždy túžil
a sladkosti těch chvil
těžko odolávám
predsa zas znesiem všetko
čo vietor priveje
však v zajetí myšlenek
svým katem se stávám
...