Když toto nebe.. (=k obrazu=)
ticho je klavír
mluvící ženy k ženám
na srpku zakletý amir
šťastnou nikde nemá
bojí se běloučké v něžňoučké posteli
fíha on nesmělý
číhá cit ostrovid
v červáncích usíná modrásková žena
na řase nehvězdná
do slov odsouzená
a blízko ach..vzpomínka..rozesněna
hřejivý - jsi tam?
i zimní vesmír.. šumílek
než pozve na notu
své prince
a čistá srdce poutníků
rozzářená
odemknou ve sférách pestrá věna
když toto nebe..
* hvězdičky..vnímáš silněji
* a když je rozmlžíš
* pomni že i ony jsou slzy za vodou
* a netuší kam v té nekonečnosti létají
* ..někdy je chrání modrou tmou
* i ono..
* je tulák z obrazu..
* černovláskou tajemnou..
* když chybí jim snad kalorie lásky
* aby se dalo cestou vesmírnou
* dotknout se srdeční krajinou
* tebou..
když toto nebe procitne
pozoruj vodotrysk
pozoruj
stoupá do výše
zářivé částečky skrápějí okolí
radují se svými slunci
přijmi je
a s odvahou rozviň vlastní
vyjdi s ní do vánice
i naslouchej její hudbě v níž jarní načrtne svěžest
v tajemství kvetoucích šeříků
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: prostějanek, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)