Anotace: ... a všechno je jinak ....
I tohle dobře znám.. tak ať se hryže sám, má jenom sebe rád, neumí dávat, chce jen brát? Tak ať!
01.09.2011 13:18:00 | jita.1965
Říkáš:
"Žena má být cudná
tiše v koutku stát".
Mně připadá spíš nudná
a tou se nechci stát
kde je ten chlap co střádal
perličky mých úsměvů
koketně pošilhával
u sukně okrajů.
Oponenturu skládám
zbytečně, já vím
kdybys mě nepokáral
tak bys těžko žil
A co já ?
Sama se popravím! :o))
ST!
23.08.2011 17:19:00 | hašlerka