Zářím
Anotace: sentimentální epická hra..
Zahozené vzpomínky
vymyslely příběh minulosti
Myslí rozpoutané peklo,
ze dna oceánu bolestného.
Jemná ruka naznačila světlo
Sentimentální momenty
slzám daly bytí
A mlha byla tehdy černá
Bolestná posedlost tmou,
když není kdo by ochránil
slunečná rána..
A odpověď..venku nedá se hledat
V samotě nalezená pravda,
krutá k realitě,
ale milována tichem
Hledala jsem ji..
už tolikrát, i na dně
veškerého světa
Prý..
v čisté vodě ryby nežijí
Kam až myšlenky dovedly duši
Do světů, kde se nezpívá ?
A tak hledala teplo,
v plamínku, co doutnal uvnitř srdce
V dálce zvonkohra a klavír,
objaly prázdná místa
Nebe je naplnilo..
A
minulost, co nejde už změnit
..rozpustilo
..v modlitbách
...
"Miluji Tě"
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: Lamagra, Zasr. romantik, Mbonita, labuť, s.e.n, Kars, strašidýlko-střapatý, Juan Francesco de Faro
Komentáře (8)
Komentujících (6)