Já nechci být robot
Anotace: protože já nejsem.. a nebudu robot, nebudu.
Já nechci být robot
i když mi teče do bot
a v době měl bych spát
to radši dlouhý chobot
zaplést se mezi bonmot
než tipy odklikat
Roboti.. na stráž
A dělejte
Slzy mé v tichu týrejte
Podepište se mi
na pleš zčíselnění
ať každý ví..
Já nechci být robot
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: rezina, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)