Nezapomeneš ...
Ležíme vedle sebe
v krabičce pokoje
jsi mé taneční hodiny
pole něhy a staré gravitace
modravé nebe
nad hlavou orloje
my dva a zbytek rodiny
odjel na trénink levitace.
...
než přiletí
líbej mě...
když jsme těch několik okamžiků sami
a spolu...
líbej mě...
než přiletí
na veselých linkách s nesmrtelnými notami
rock n rollu
Přečteno 441x
Tipy 44
Poslední tipující: maliska, Jeněcovevzduchukrásného, ni.va, Lota, James Libustka, šuměnka, Severka, zenge, strašidýlko-střapatý, modrá..., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)