Bezejmenná
strom nadějí šumí ve větru bolesti
a křehké listy se snáší mezi stíny
potulný básník čeká za rohem na štěstí
jen jiskry lásky snad spálí všechno zlé
jak rozpustilé kvítí na bezejmenné louce
stárne bez povšimnutí, vadne bez zájmu
přitom stačí pozvednout srdce, přijít blíž
a pohladit kvítka, dát louce jméno...
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, CULIKATÁ
Komentáře (0)