Kriticky chladivá
Anotace: Z cyklu "Stručně"
'
Já, chladný van ze sedmého schodu,
přináším úlevu pivem zlacenou,
kéž letní horka nezpůsobí větší škodu,
lahodné ať moky žízeň zaženou.
Já, chladný vítr severního pólu,
vyjadřuji kritiku vašich postojů!
Až dráp zimy zničí zeleň stvolu,
pak oceníte sílu horkých nápojů.
.
Přečteno 446x
Tipy 36
Poslední tipující: Gabrielle, Maryje..., Lota, modrá..., René Vulkán, nejsembásník, Holis, Špáďa, Poetický Ďábel, Aťan, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)