Tajemství
Anotace: Jaká jsou vaše tajemství...:-)
tajemství- co všechno se zatím skrývá
tajemství- tajemno bývá.
Tajemství- co to znamená...
To slovo skrývá naše touhy
i nesplněné sny.
To slovo skrývá naše prohřešky
průšvihy a možná tajné lásky.
Tajemství- trápení
tajemství- důvěrou jsme spojeni.
Tajemství- vzrušení
tajemství- důvěry zrušení.
Když někdo řekne, mám tajemství
co všechno skrývá, Ty sama znáš.
Oči máš smutné
beze slova kamsi hledíš.
Co všechno je v tajemství....
Komentáře (0)